Trap bekleden met tapijt

Tapijt is de zachte variant trapbekleding. Het is tegenwoordig nog steeds populair en heeft een dempende werking van het geluid van voetstappen. Er is met tapijt veel mogelijk maar wel moet er gekeken worden of het geschikt is voor op een trap. Dit heeft te maken met de dichtheid en de structuur. Niet alle tapijten zijn trapgeschikt.

Trapbekleding in linoleum

Voor een wat strakkere maar toch natuurlijke afwerking van uw trap zou u kunnen kiezen voor linoleum. Het is goed schoon te houden en u krijgt van mij onderhoudsmiddelen eenmalig bijgeleverd. Het is wel van belang dat de trap zelf goed schoon en van zichzelf ook vrij strak moet zijn voordat linoleum geplaatst wordt, en anders kan het zijn dat er eerst nog wat voorwerk moet gebeuren.

Trapbekleding PVC

Dit materiaal wint sterk aan populariteit. De pvc vloer is de laatste jaren opkomend en word daardoor ook als trapbekleding vaker gebruikt. Makkelijk schoon te houden en weinig onderhoud. Mooi af te werken met een strip voorop waarin hetzelfde materiaal geplaatst wordt, ook te gebruiken voor het linoleum. Net als het tapijt en linoleum veel verschillende combinaties mogelijk door het aanbod van kleur en natuurlijk ook combinaties van verschillende materialen op 1 trap.

Laat uw trap vakkundig door Gouke Visser bekleden!